Inkubatorförtaget Spaxes Miljöteknik vann Globe Forum

Göran Spaxes och Spaxes Miljöteknik från Leksand vann under torsdagen innovationstävlingen Globe Forum i Karlstad för sin innovativa avloppsrening

Spaxes Miljöteknik AB, är ett av Stiftelsen Teknikdalens inkubatorföretag med sin innovativa avloppsrening. Utifrån kontorets bas i Leksand jobbar VDn Göran Spaxes och de sju anställda  aktivt för en hållbar och långsiktig lösning för sina kunder och för miljön. De erbjuder ett helhetskoncept för vattenrening.

– Vi har förfrågningar, inte bara ifrån Sverige, utan även ifrån Rumänien, Irak, Malta och Moldavien och vi har bred kompetens och ligger i framkant när det gäller den tekniska utvecklingen inom vattenrening, säger Göran Spaxes.

Företaget vann under dagen den regionala innovationstävlingen Globe Forum och kommer i slutet av april att försvara regionens titel som bästa innovation inom förnybar energi i den stora finalen i Globe Forum.

Stiftelsen Teknikdalen med Företagsinkubatorn och projekt inom Hållbar utveckling gratulerar och önskar lycka till i riksfinalen.

För mer information om Globe Forum,
kontakta Lynn Dreierbakken, Stål & Verkstad: 070-210 57 21, www.FEMweb.nu

För mer information om Spaxes Miljöteknik,
kontakta Göran Spaxes: 0730-37 25 50, www.spaxes.se

Bokm�rk och dela